Mihai Leu și Opel România continuă parteneriatul Super Rally și în 2019

După ce, anul trecut, Mihai Leu a organizat pentru prima oară în România Campionatul Național de Super Rally, o premieră pentru sportul românesc, fostul pugilist continuă și în 2019 această competiție.


Opel România și Mihai Leu anunță un nou parteneriat, extinzând colaborarea pentru al patrulea an consecutiv. Prin parteneriatul agreat pentru 2019, marca germană susține toate cele patru etape ale Campionatului Național de Super Rally și etapa CNVC de la Brașov, Trofeul Opel.

Pe lista locațiilor de desfășurare a etapelor se află și o noutate: Mangalia. Campionatul Național de Super Rally va ajunge pentru prima oară pe litoral, aceasta fiind o dublă premieră, pentru că în Mangalia nu s-a mai organizat până acum nicio competiție auto.


Este prima dată când la Mangalia se organziează o competiţie auto. Am găsit un traseu foarte frumos chiar prin port şi credem că va fi o competiţie frumoasă”, spune Mihai Leu. 

Clubul promotor al campionatului, AMC Racing, a anunțat că sezonul 2019 din Campionatul Național de Super Rally va avea 4 etape, care se vor desfășura în următoarele oraşe: Mangalia, o dublă premieră, Târgu Mureș, Craiova şi București.

„Echipa noastră de la AMC Racing va începe sezonul competițional  odată  cu Trofeul Mangalia Super Rally, în mai, aceasta fiind și prima etapă a campionatului pe care îl organizăm în exclusivitate”, mai spune Mihai Leu.   

Mihai Leu, organizator Campionatului Național Super Rally

Campionatul Național de Super Rally este organizat de Mihai Leu prin Clubul Sportiv AMC Racing.
Mihai Leu, primul roman campion mondial la box profesionist și campion național în diverse competiții automobilistice, este unul dintre cei mai importanți promotori ai sportului cu motor din România.


“Am vrut să aduc etapele de Super Rally mai aproape de fani și să ofer unui număr cât mai mare de piloți posibilitatea de a concura în astfel de competiții,” Mihai Leu.
Despre colaborarea cu Opel România:
“Avem alături de noi Opel România cu care colaborăm extraordinar deja de trei ani. Toți cei din echipa Opel sunt foarte implicați în acest parteneriat și pasiunea lor pentru sportul cu motor se vede în tot ceea ce fac.”

Foto Credit :@FRAS.RO

O nouă etapă de Super Rally aduce Mangalia pe harta Super Rally
Campionatul Național de Super Rally a debutat în 2018 cu etapa de la Târgu Mureș. Au urmat apoi etapele de la Craiova și București.
Organizatorul CN Super Rally, Mihai Leu, anunță o nouă etapă pentru 2019, cea de la Mangalia, care va deschide sezonul 2019.

“Finala de la București va avea un nou traseu, cu un grad de dificultate mai ridicat față de cel ales în 2018. Ediția din 2019 introduce și o nouă clasă. Aceasta va aduce în competiție automobilele istorice.”

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.