Declarație superbă a lui Hamilton după o victorie norocoasă în Bahrain.

Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu al Bahrainului, după o cursă care a avut de toate, cu răsturnări de situație nesperate. La interviul de la final, cvintuplul campion mondial a recunoscut că a avut foarte mult noroc, profitând de problemele tehnice ale tânărului Leclerc. Hamiton l-a îmbrățișat pe francezul de la Farrari chiar în timpul interviului.

A fost o muncă foarte grea, Ferrari a făcut o treabă foarte bună în acest weekend, trebuie să spun că Charles a făcut o treabă minunată și știu că e un rezultat devastator pentru el, pentru că a făcut treabă bună pentru a câștiga cursa. Noi am fost norocoși astăzi, cu siguranță, dar trebuie să o luăm așa cum e.

Dar eu am dat totul în această cursă și am tras de mine cât de tare am putut, iar lupta cu Vettel a fost foarte distractivă pentru mine. Nu cred că ne-am atins, dar e un rezultat mare pentru echipă având în vedere cât de grea a fost cursa. Tipul ăsta de aici va avea multe victorii în viitor, așa că îl felicit”, a spus Hamilton la final, în timp ce îl îmbrățișa pe Leclerc.

Leclerc, cel mai tânăr pilot care obține pole-position din istoria Ferrari

După un weekend dominat de piloții Ferrari, Leclerc a plecat din pole-position, fiind cel mai tânăr pilot din istoria Ferrari care obține pole-ul. În plus, francezul de 21 de ani este al 99-lea pilot care reușește pole-position în cea de-a 999-a cursă din istoria Formulei 1.

Cu toate acestea, deși avea la un moment dat un câștig de jumătate de secundă pe tur față de Hamilton, motorul i-a cedat lui Leclerc, care a fost nevoit să cedeze locul de lider al cursei în favoarea lui Hamilton. Leclerc a fost depășit și de Bottas, carea terminat pe 2, în timp ce Leclerc a supraviețiut cumva și a terminat al treilea.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Un gând despre „Declarație superbă a lui Hamilton după o victorie norocoasă în Bahrain.”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.