Debut la Bahrain pentru Mick Schumacher.

Sursa de știri germană AutoBild anunță că Mick Schumacher va participa la testele șoferilor la Formula 1 din Bahrain de luna viitoare, pentru Alfa Romeo. Acesta va marca prima sesiune oficială F1 pentru băiatul de 20 ani.

Zvonurile au susținut că germanul era doar pe “lista scurtă” de șoferi luați în considerare. Începătorii care au participat la maxim două Grands Prix au permisiunea de a participa la Testele Young Driver, care se desfășoară în zilele de 10 și 11 aprilie.

Schumacher, fiul campionului F1 de șapte ori, Michael Schumacher, iși va face debutul în Formula 2 în acest sezon, după ce a câștigat titlul de Formula 3 în 2018. Această experiență îi oferă suficiente puncte de licență pentru a conduce o mașina F1.

Schumacher s-a înscris deja la Academia de șoferi Ferrari. Alfa Romeo are o relație strânsă cu Ferrari, iar Schumacher va conduce mașina actuală F1 a lui Alfa, modelul C38, care este alimentată de Ferrari.

Campionul european la Formula 3, Schumacher, va fi prezent la Grand Prix din Bahrain, deoarece va include runda de deschidere a sezonului de Formula 2.

Aceste legături au văzut debutul lui Charles Leclerc cu proiecția Sauber, care a fost redenumită înainte de a se alătura lui Ferrari în 2019 – o carieră care-i va aduce lui Schumacher multe dacă va reușit să-și mențină ritmul după câștigarea titlului F3 de anul trecut în detrimentul prosperatului Red Bull, Dan Ticktum

The Young Driver Tests permit echipelor să obțină kilometrajul într-o mașină actuală F1, în timp ce își prezintă talentul. În 2017, Lando Norris, George Russell și Pierre Gasly au participat la The Young Driver Tests în Ungaria

Sursă: GP24.RO

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Un gând despre „Debut la Bahrain pentru Mick Schumacher.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.