Melbourne.Piloții Mercedes cei mai rapizi în cele două sesiuni de antrenamente.

F1 | Lewis Hamilton, cel mai rapid în sesiunile de antrenamente ale Marelui Premiu al Australiei

Piloții Mercedes au fost cei mai rapizi în sesiunile de calificare ale marelui premiu de Formula 1 de la Melbourne. Campionul en-titre, Lewis Hamilton, a fost urmat de Valteri Bottas.
Hamilton, cel mai rapid la Melbourne.

Previziunile inițiale nu s-au verificat după primele două antrenamente din Marele Premiu de Formula 1 al Australiei. Lewis Hamilton a fost cel mai rapid la finalul ambelor sesiuni cronometrate de pe circuitul Albert Park, desi, la finalul testelor de la Barcelona, se spunea ca monopostul Ferrari ar putea avea un avantaj de peste doua zecimi de secundă pe tur.

În prima sesiune, Lewis Hamilton s-a impus cu un avans infim de numai 0.038 secunde în fața marelui său rival, Sebastian Vettel, în timp ce Clarles Leclerc a terminat la numai 0.074 secunde de lider.

În a doua sesiune, Hamilton și Bottas au fost cei mai rapizi și i-au lăsat la peste opt zecimi de secundă în urmă pe rivalii de la Red Bull și Ferrari.

Astfel, Hamilton l-a devansat cu 4 sutimi de secundă pe coechipierul său Valtteri Bottas și cu peste 8 zecimi de secundă pe Sebastian Vettel, primul pilot Ferrari. Vettel a fost doar al cincilea după antrenamentul 2, în spatele ambilor piloți Red Bull Racing Honda, Max Verstappen și Pierre Gasly. Kimi Raikkonen(Alfa Romeo) a ocupat locul 6, Nico Hulkenberg (Renault), locul 7, iar Robert Kubica, revenit în Formula 1 după o pauză de 9 ani, a fost ultimul.

Calificările pentru Marele Premiu al Australiei vor fi sâmbătă, de la ora 08:00, în direct la Digi Sport 1, în timp ce cursa de duminică este programată la ora 07:10.

Sursă: digisport.ro

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.