Moto GP 10 Martie,Doha prima cursă din sezonul 2019

Deschiderea noului sezon al motomondialului de viteză are loc pe 10 Martie și va începe ca în fiecare an la Doha în Qatar.

Așteptările sunt mari iar lupta se anunță una din cele mai crâncene. Valentino Rossi unul din cei mai titrați piloți din toate timpurile nu renunță la luptă.

Managerul echipei Yamaha Massimo Meregalli spune că nu este îngrijorat de rezultatele testelor din Qatar, și este convins că ,,Il Dottore”  se va bate la titlu în acest an. Rossi a încheiat testele din Qatar cu al cincilea timp, fiind mai lent decât coechipierul său cu aproximativ jumătate de secundă.Descriind sesiunea de iarnă ca fiind una foarte benefică Massimo Meregalli a declarat pentru motorsport.com că se așteaptă ca pilotul italian să se lupte pentru pozițiile fruntașe chiar dacă în teste a avut timpi mai slabi decât cei ai lui Maverik Viñales.

mer

Rossi nu a fost atât de rapid și nu a stabilit timpi foarte buni pe turul de circuit ,dar nu sunt îngrijorat, ținând seama de experiențele anterioare știm că în ziua cursei va fi în fată. Feedback ul lui Maverik este același cu al lui Rosii, ambii piloți plângându-se de lipsa vitezei de vârf, iar acesta este punctul nostru slab.Mecanicii noștri fac tot posibilul să urmeze instrucțiunile piloților, iar dacă Maverik este mulțumit deocamdată cu acest pachet, Rossi nu se simte încă foarte confortabil. Întotdeauna feedback ul lui Valentino a fost foarte constructiv iar dacă prima cursă va fi mâine aș putea paria că se va afla în primii clasați.

Echipa a suferit numeroase modificări în acest an instalând un nou lider de proiect și anume pe Takahiro Sum care și-a pus deja amprenta, înregistrându-se deja un impact pozitiv în sânul echipei.

Când am auzit de noul lider de proiect ne-am gândit că nimic nu se va schimba în ceea ce privește metoda de lucru – a recunoscut italianul În schimb Sumi a venit cu un nou stil de lucru atât la echipă cât și în Japonia. De la sosire sa la echipă comunicarea cu tehnicienii si piloții este mult mai bună.Pin identificarea punctelor slabe ale motocicletelor noastre am ajuns la concluzia ca nu trebuie proiectată una nouă, ci doar să îmbunătățim toate cerințele piloților pentru a profita la maximum de potențialul  M1

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.