Incendiu în boxa celor de la McLaren în timpul testelor de la Barcelona

Formula 1 s-a mutat la Barcelona în această săptămână, pe Circuit de Catalunya, pentru o primă sesiune de teste din 2019. Echipele și-au scos pentru prima oară pe circuit noii bolizi, dar incidentele nu au lipsit.

Un incendiu a izbucnit la boxa celor de la McLaren, în timpul alimentării cu combustibil a monopostului lui Lando Norris.  S-a întâmplat în momentele în care se făceau filmările pentru noul sezon, la o zi după încheierea sesiunilor de teste, pe circuitul din Barcelona.

Din fericire, piloții Carlos Sainz și Lando Norris nu se aflau acolo în acel moment, cei doi participau la acele filmări, însă probabil se aflau într-o pauză. Nu la fel de norocoși au fost trei mecanici, care au suferit arsuri ușoare și au fost transportați la spital, pentru a primi îngrijiri. Aceștia au fost însă externați rapid, fără răni grave. Pompierii au intervenit rapid și au fost ajutați și de echipajul medical.

mclaren.jpg
Foto: telekomsport.ro

„A fost un incendiu mic la garaj, în timpul filmărilor individuale ale echipei. A fost rapid stins de echipă și de serviciile de intervenție, dar și de echipajul medical, care s-a implicat cât de repede a putut”, a spus un membru din stafful Woking.

Încă nu se știe dacă flăcările au afectat și monoposturile MCL34 sau doar anexele din zona paddock-ului. În plus, în acel loc se afla cel puțin o mașină McLaren de stradă, care a ieșit pe circuit în sesiunea de dimineață.

Sezonul de Formula 1 va începe în Australia, la 17 martie, şi se va încheia la Abu Dhabi, în 1 decembrie. Şi ediţia din acest an va avea tot 21 de etape, la fel ca în 2018.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.