Cum arată noile YZR M1 cu care Yamaha se pregătește să atace titlul în 2019


Iată cum arată noile Yamaha YZR-M1 cu care Valentino Rossi și Maverick Vinales vor încerca să lupte pentru titlul mondial în sezonul care urmează. Motocicletele arată diferit față de anul trecut, căci Movistar s-a retras din postura de sponsor principal, fiind înlocuit de americanii de la Monster Energy. Aceștia au trecut la echipa de uzină după ce Tech 3, echipa satelit Yamaha, a trecut la motocicletele KTM începând din acest an, ceea ce a însemnat și trecerea la sponsorul Red Bull, principalul adversar al celor de la Monster.

Rossi, care va împlini 40 de ani pe 16 februarie se pregătește să înceapă al 24-lea sezon în padocul Motomondialului. Deși nu a câștigat nicio cursă anul trecut, a fost cel mai bine clasat pilot Yamaha la finalul sezonului, cu un loc trei, în spatele protagoniștilor Marc Marquez și Andrea Dovizioso.


„Motocicleta arată excelent, mai agresivă, cu negru și verde pe lângă obișnuitul albastru,” a spus Rossi. „Suntem oarecum ca «Men In Black». Păcat că s-a terminat vacanța, dar suntem încântați și suntem pregătiți pentru noul sezon. „Cred că Vinales și cu mine facem echipă bună. El e tânăr și, din păcate, eu nu mai sunt, dar am multă experiență. Ne luptăm pe pistă, dar ne respectăm în afara ei. Toate echipele de uzină lucrează strâns cu câte doi piloți, așa că și noi urmărim ce face Maverick cu motocicleta. Este rapid și curajos și este un coechipier bun.”


Sursă: @prosport.ro

Vinales a întrerupt seria-record de curse fără victorie pentru Yamaha anul trecut, cu singura victorie pentru echipa din Iwata, la Phillip Island, pe drumul său către locul patru în clasament.


„Motocicleta arată superb!,” a spus Vinales. „De-abia aștept să încep sezonul, pentru mine vacanța a fost prea lungă, vreau să mă sui în șa și să progresez. Mă simt mai sigur pe mine cu Esteban [Garcia, noul său șef de echipă]. Cu toate aceste schimbări aduse echipei și motocicletei, cred că putem să învingem. Valentino și cu mine ne-am luptat de multe ori pe pistă, dar când ne scoatem căștile rămânem prieteni. Îmi place asta.”

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.