Antal Kovacs se impune pentru al doilea an consecutiv la Winter Rally Covasna


Dublul campion al Ungariei, Antal Kovacs, s-a impus pentru al doilea an consecutiv în Winter Rally Covasna. Dan Gîrtofan este cel mai bine clasat pilot român în clasamentul general al competiției care s-a desfășurat exclusiv pe zăpadă.

Lider după prima zi, echipajul format din Kovacs și Gergo Istovics, care a participat pe un Ford Fiesta R5, a încheiat probele speciale în 01:13:57,9. Pe locul 2 în clasamentul general s-a clasat echipajul Zoltan Lencse/Anamaria Kovacs (Ford Fiesta), la o diferență de 00:41,8. Podiumul a fost completat de Gergo Szabo/Lili Szabo (Mitsubishi Evo 9), astfel că Top 3 final a rămas același ca după ziua a doua.

Cel mai bine clasat echipaj autohton a fost cel format din dublul campion absolut Dan Gîrtofan și Diana Hațegan, pe locul 4. La bordul unei Skoda Fabia R5, Gîrtofan s-a aflat pentru prima oară la competiția din Covasna după 7 ani.

La prima sa participare la Winter Rally Covasna, Titi Aur și copilotul său Silviu Moraru, tot pe o Skoda Fabia R5, au încheiat în Top 5.

În primele 10 echipaje al clasamentului general FIA s-au mai clasat Andrei Gîrtofan/Doru Vraja (Subaru N14), Raul Badiu/Gabriel Lazăr (Renault Clio R3T), Norbert Maior/Francisca Maior (Peugeot 106), Petrr Bosch/Milan Ungvarski (Mitsubishi Lancer) și Bogdan Talasman/Andrei Mitrașcă (Suzuki Swift).

Un total de 49 de echipaje din România, Ungaria și Bulgaria au fost prezente sâmbătă la startul primei probe speciale, un adevărat record de participare pentru competiția organizată de AutoCrono și care a ajuns la a 12-a ediție.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Un gând despre „Antal Kovacs se impune pentru al doilea an consecutiv la Winter Rally Covasna”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.