Valentino Rossi în căutarea unui nou titlu.

Pentru a avea o șansă la un nou titlu mondial Valentino Rossi consideră că cei de la Yamaha trebuie să ajungă cel puțin la același nivel cu cei de la Ducati. Aflat la al douăzecilea sezon la clasa MotoGP, Valentino Rossi este în căutarea celui de-al optulea titlu mondial la categoria regină și al zecelea din carieră. Valentino Rossi și-a exprimat părerea asupra nivelului la care trebuie să se prezinte Yamaha înaintea sezonului pentru a putea spera la titlul mondial.


“În ultima vreme, mai ales în ultimul an și jumătate, situația s-a schimbat enorm din punct de vedere tehnic.” a declarat italianul recent. “Ducati a fost prima echipă care a făcut un pas important în acest sens, prin aducerea unui număr impresionant de oameni cheie și ingineri. E mai aproape de Formula 1, dar încă foarte departe.” a continuat italianul.
“Apoi a urmat Honda. Ca să câștigi în MotoGP în vremurile noastre trebuie să faci asemenea eforturi. Vom vedea dacă acest lucru va fi valabil și la Yamaha.” a adăugat Rossi.
“Dacă Vinales va testa componente noi, e un lucru bun, pentru că le voi testa și eu ulterior. Ceea ce noi spunem despre motocicletă sunt cam același lucruri. Dacă Yamaha își dorește să aducă tot ceea ce Maverick își dorește, e bine și pentru mine, mai ales că în 90% din timp oferim același feedback.” a conchis legendarul rider italian.

Valentino Rossi a încheiat sezonul 2018 pe locul al treilea în clasamentul general al piloților, în timp ce, Yamaha a încheiat pe locul al treilea în clasamentul constructorilor.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

2 gânduri despre „Valentino Rossi în căutarea unui nou titlu.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.