Cel mai rapid Mustang din istorie are peste 700 de cai putere

Noul Ford Mustang GT 500 a fost przentat la Salonul Auto de la Detroit și se pare că este o mașină sport veritabilă bazată pe GT 350 și GT 500R . Varianta pentru SUA este un V8, 5,2 litri , blocul fiind cel de la GT 350  și un compresor mecanic de 2,65 litri. Performanțele acestuia sunt , puțin peste 700 de cai putere ,viteză maximă de peste 300 de KM/h, iar de la 0 la 100 ajunge cam în 3,5 secunde

TRANSMISIA

Mustangurile noi au 10 trepte de viteză automate sau manuale . GT 500 are un Tremec cu dublu amreiaj și 7 rapoarte care transmit puterea către roțile din spate prin intermediul unui cardan fabricat din fibră de carbon.. Schimbările sunt realizate în mai puțin de 100 de milisecunde.  Avem aici mai multe moduri, normal,sport, drag, și track. Când ai atâta putere ai nevoie și de un șasiu foarte rezistent care să nu se contorsioneze la apăsarea pedalei.. Avem o suspensie complet nouă, arcurile sunt ceva mai ușoare iar amortizoarele de generație nouă. Frânele față au discuri de 420 mm, etrieri cu șase pistonașe ce dau siguranță frânării în orice condiții.

Handling Package

Da, avem și așa ceva. O suspensie puțin îmbunătățită și un eleron cu Gurney flap pentru puțin mai multă apăsare pe spate sunt suficiente ca pachetul să fie eficient.

Carbon Fiber Track Package

Pe acesta trebuie să îl cumperi. Primești jante de 20″ din carbon, anvelope Michelin Pilor Sport Cup 2, un eleron de Mustang GT4 ajustabil, câteva elemente aerodinamice în plus, evident din fibră de carbon și îți aruncă scaunele spate la gunoi.

Americanii chiar nu s-au jucat când au proiectat această mașină. Precum GT350 și GT350R, nici măcar nu i-au pus farurile de facelift. GT500 primește cu 50% mai mult aer decât celelalte două sportive datorită compresorului masiv, iar toată caroseria este focusată pe eficiența aerodinamică.

La interior ai câteva detalii interesante, precum alte fețe de uși și carcasa panoului digital de instrumente din fibră de carbon, dar cele mai interesante sunt scaunele Recaro de curse. Standard vin unele confortabile, ajustabile electric.

Abia la toamnă vor demara producția noului Ford Mustang GT500, suficient timp să acumuleze multe comenzi. Când vom afla detaliile cu privire la putere și preț, vom face un update la articol.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.