Sunt fericit să fac parte din această familie

11 ani petrecuți în MotoGp, câștigător a cinci campionate mondiale,282 de curse, în vârstă de 31 de ani Jorge Lorenzo este gata de o nouă provocare în 2019 alături de noua sa echipă Repsol Honda.

Cu ceva mai mult de două luni înainte de începerea sezonului pilotul spaniol acordă primul său interviu împărtășind primele imsuccesul acestei echipe.presii despre Honda RC213V și despre noua sa echipă

Cum și se par noile culori?

Îmi plac culorile. Culorile mele preferate au fost întotdeauna alb,roșu și negru, iar acum putem adăuga și portocaliu. Sunt culori ce reprezintă succesul, multe victorii și campionate în ultimii 25 de ani. Sunt mândru că fac parte din acestă familie și mă bucur ca pot ajuta și eu la .

Ce înseamnă pentru tine să faci parte din acestă echipă?

Repsol Honda poate fi una dintre cele mai de succes echipe din istorie, au cele mai multe victorii și titluri.Ca să facem o comparație ar fi un fel de
Barça sau de Real Madrid

Ce ai simțit prima dată când ai încercat noua motocicletă?

În sezonul trecut am pilotat o motocicletă complet diferită care era mai mai mare și mai înaltă. Poate era puțin prea mare pentru mine. Honda mi se potrivește mai bine în ceea ce privește dimensiunile. Mă simt mai încrezător în viraje pentru că sunt mai aproape de pământ. Prima impresie a fost una pozitivă și există mult potențial.

Ai spus că vei învăța de la Marc și că Marc va învăța de la tine. Crezi că Marc îți va putea oferi tot ce îi oferi și tu?

Fiecare pilot are atât puncte forte cât și slăbiciuni. Voi încerca să învăț doar punctele sale forte, și cred că și el va face același lucru. Ne vom motiva unul pe celălalt. El va încerca să mă învingă, iar eu voi încerca același lucru, iar asta nu poate fi decât în avantajul echipei.

În acest an echipa împlinește 25 de ani iar Repsol împlinește 50 de ani de sponsorizare.Ce înseamnă asta pentru tine?

25 de ani înseamnă mult. Când Repsol a început să sponsorizeze Honda în 1995 eu abia începeam să urmăresc la televizor cursele de MotoGp. Îmi amintesc luptele dintre Harada și Max Biagi, idolul meu la 250cc și 500cc. Deasemenea foarte interesante erau luptele dintre Criville și Doohan, când Rossi a semnat cu Repsol Honda și Nicky Hayden a câștigat Campionatul Mondial în 2016. Este o echipă puternică cu multe victorii și titluri mondiale, iar acum am onoarea să fac parte din ea.

Prezentarea echipei va avea loc pe data de 23 Ianuarie la Madrid. Va fi o zi plină de anticipări?

Prezentarea va fi una specială pentru mine. Cred ca va genera foarte multe așteptări pentru mine. Va fi o zi de care mă voi bucura din plin deaoarece am multe așteptări atât de la mine cât și de la echipă

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.