Mick Schumacher a ales.

Mick Schumacher este pregătit să semneze un contract cu Ferrari pentru a se alătura programului lor pentru juniori, după ce a refuzat o propunere similară venită din partea celor de la Mercedes, scrie presa de specialitate din Italia.

Motorsport, ediția italiană, susține că Mick Schumacher, campionul european de Formula 3, a optat deja pentru echipa de la Maranello.

Fără a se ralia până acum vreunuia dintre giganții F1, reușind să-și finanțeze propriul drum, fiul legendarului Michael Schumacher, care a anunțat că va concura în Formula 2 în 2019 pentru echipa italiană Pertamina Prema, a purtat discuții în ultimele patru luni atât cu Scuderia, cât și cu Mercedes.

Deși Toto Wolff lăuda recent abilitățile adolescentului, spunând că Mick Schumacher poate avea succes în F1, „poate chiar cu noi, cu Mercedes”, șeful celor de la Ferrari, Maurizio Arrivabene, a avut câștig de cauză, după ce afirma în septembrie: „Cu un nume ca acesta, care a scris pagini istorice în istoria Ferrari, ușa de la Maranello va fi întotdeauna deschisă”.

Motorsport spune că este clar că Schumacher urmează să semneze cu Ferrari, o mișcare impusă, cel mai probabil, de ascensiunea meteorică a lui Leclerc.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

3 gânduri despre „Mick Schumacher a ales.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.