Așteptări mult mai mari pentru 2019 la monoposturile Mclaren.Lando Norris

Știri / Formula 1 / Block-Strat

Sursă youtube.com

După un an petrecut la McLaren ca rezervă și pilot de teste Lando Norris are așteptări mult mai mari pentru 2019.

McLaren a avut un început de sezon 2018 destul de promițător acumulând nu mai puțin de 40 de puncte în primele 5 etape, pentru ca mai apoi să nu mai reușească decât 22 de puncte în restul de etape rămase. În 2019 Norris va concura alături de Carlos Sainz și speră ca în sezonul ce urmează inginerii să abordeze o strategie diferită în ceea ce privește dezvoltarea monoposturilor.

Cred că inginerii au au destule idei pe care vor să le pună în practică, foarte multe piese pe care să le îmbunătățească . Toate acele părți mici care fac parte dintr-un ansamblu, și despre care crezi că ști tot pot aduce mereu schimbări noi. Cu siguranță tote modificările  pe care le-au adus sunt corecte, s-au schimbat multe lucruri la echipă și sper ca toți mergem în direcția care trebuie în ceea ce privește dezvoltarea monoposturilor. 

Sunt sigur că toți se concentrează pe lucrurile 100%  bine făcute decât pe o dezvoltare cât mai rapidă a mașinii, dar asta se poate vedea doar în timp.

Directorul McLaren Racing Zak Brown a recunoscut că echipa de ingineri au conceput o mașină destul de slab competitivă pentru 2018 care nu a dat rezultatele așteptate . Cu toate astea crede că echipa a învățat din greșeli și asta îi dă speranță pentru sezonul următor.

Am făcut ajustări la monoposturi până la Marele Premiu al Statelor Unite. Unele modificări au fost legate de dezvoltarea mașinii pentru anul 2019. Sunt convins că echipa lucrează din greu pentru a înțelege și identifica greșelile făcute în trecut  pentru a nu mai fi repetate și în sezonul ce urmează.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.