Flavio Briatore anunță în ce condiții poate reveni Alonso în formula 1

Sursă foto gpfans.com

Flavio Briatore fost manager a lui Fernando Alonso, cunoscut și ca mentor al pilotului spaniol declară că fostul pilot de formula 1 ar putea revenii doar dacă va fi chemat de Mercedes sau Ferrari

Despre Fernando Alonso plecat din Formula 1, managerul sau Flavio Briatore, cunoscut și ca mentor și confident al pilotului spaniol, își păstrează convingerea fermă că spaniolul ar putea reveni pe culmile sportului, dacă Mercedes sau Ferrari îl vor chema.

Deși Alonso a întors spatele Formulei 1, nemaiputând să suporte încă un an de dificultăți alături de cei de la McLaren, spaniolul, de două ori campion mondial, rămâne unul dintre cei mai respectați piloți de Formula 1, ieșirea sa din ring fiind regretată și de rivali, și de suporteri.

Recunoscut pentru optimismul său, Briatore a declarat că există încă o șansă pentru ca Alonso să fie tentat să revină la un moment dat: „Dacă Mercedes sau Ferrari vor bate la ușa lui Fernando, fără îndoială că se va întoarce”.

Deocamdată însă, spune Briatore, Alonso are nevoie de odihnă. „Cred că după atâția ani are nevoie de o pauză, așa cum mulți au făcut-o – Prost, Senna … Și el și-a luat un an sabatic, dar nu sunt așa de sigur că nu se va mai întoarce”. Dar, spune tot managerul italian, Alonso va reveni doar dacă știe că va avea șansa de a obține victorii și, în final, titlul. „Sunt doar două echipe: Mercedes sau Ferrari, nu există alte soluții”.

https://plus.google.com/u/0/

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.