Porsche pregătit să intre în WRC


Versiunea de raliu a lui Porsche Cayman GT4 Clubsport ar putea intra în producție: nemții așteaptă 100 de comenzi ferme.

Porsche a luat o decizie cu privire la versiunea de raliu a lui Cayman GT4 Clubsport. Nemții spun că modelul va intra pe linia de asamblare doar dacă vor primi 100 de comenzi ferme. Modelul constructorului german a avut rol de mașină de deschidere în cadrul Raliului Germaniei.

Porsche a dezvoltat un Cayman GT4 Clubsport special pentru raliuri. Modelul a avut rol de mașină de deschidere în cadrul Raliului Germaniei, eveniment care s-a desfășurat la jumătatea lunii august.

În acel moment, reprezentanții constructorului din Stuttgart au declarat că proiectul este doar în stadiul de concept, însă oficialii sunt gata să ia o decizie clară cu privire la un potențial model gândit pentru campionatele de raliuri.

Acum, Frank-Steffen Walliser, omul care conduce destinele Porsche Motorsport, spune că reprezentanții companiei au ajuns la o decizie. Pentru ca fanii să poată vedea în acțiune noul Cayman GT4 Clubsport pe probele speciale din cadrul raliurilor, Porsche are nevoie de 100 de comenzi ferme.

YouTube.com

„Piloții, echipele, fanii, toată lumea a fost încântată. Chiar și piloții care activează în WRC au spus că își doresc să-l piloteze. Am deschis discuții cu reprezentanții FIA și ne așteptăm, ca în cazul în care vom intra pe piață, alți constructori vor lua decizii asemănătoare”, a declarat oficialul Porsche.

Versiunea destinată raliurilor a lui Porsche Cayman GT4 Clubsport a primit protecții suplimentare și elemente noi de siguranță. Varianta de circuit a modelului german a fost promovată la nivelul echipelor încă din sezonul 2016. Modelul dispune de un motor cu șase cilindri de 3.8 litri amplasat central care dezvoltă 385 CP. Resursele sunt transmise către puntea spate cu ajutorul cutiei PDK.

Un articol via | Automarket :

http://www.automarket.ro/stiri/versiunea-de-raliu-a-lui-porsche-cayman-gt4-clubsport-ar-putea-intra-in-88441.html

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.