McLaren Mercedes mai competitivi din 2019-Fernando Alonso

Fernando Alonso prezice o evoluție mult mai bună pentru McLaren iar cei care vor profita  de acest lucru sunt Carlos Saniz și Lando Norris.

Spaniolul care încă se află pe locul 10 în clasamentul general al piloților datorită unui început de sezon  2018 foarte bun, a prezis un 2019 mult mai competitiv pentru noul MCL34 și asta datorită învățăturilor rezultate din probleme întâmpinate pe parcursul sezonului 2018. Alonso confirmă faptul că echipa lucrează încă din vară la noul MCL34, iar cei doi noi piloți Saniz și Norris vor trebui să profite de acest lucru.

Cred că mașina va fi cu siguranță competitivă anul viitor. Încă din Iulie am testat piese experimentale pentru anul viitor. Cred că există foarte mult optimism în echipă referitor la direcția spre care ne îndreptăm în ultimile luni. este important că am înțeles problemele pe care le-am avut.  Știm că anul trecut mașina a fost foarte competitivă pe partea șasiului ,iar cu ajutorul GPS-ului am reușit să comparăm viteza în viraje. Am pierdut o parte din aceste avantaje în acest an dar important este că am înțeles de ce. Cred că anul viitor echipa se va afla într-o  poziție mult mai bună.

Pentru spaniol a fost un sezon în care optimismul și frustrarea  s-au împletit pe tot parcursul sezonului reușind să ducă la final 9 curse , să apară de 6 ori în Q1 și doar de 2 ori în Q3

Anul acesta a fost cel mai bun an în ceea ce privește calificările. Cred că acum este 19 la 0  în potriva lui Vandoorne. Este ceva la care nu am ajuns niciodată în cariera mea, așa că mă simt încă destul de competitiv și rapid. Testând în IndyCar și  Endurance Championship anul acesta mă simt mult mai complet deoarece am început să înțeleg comportamentele mașinii, noi tehnici de conducere, alte modalități de salvare a energiei și protejarea anvelopelor.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.