Cristina Oprea și Diana Hațegan prezente la Trofeul București.

Trofeul București
Sursă foto:autostiri.ro

Chiar dacă a trecut deja o lună de la încheierea Campionatului Național de Raliuri, echipajul feminin Cristina Oprea și Diana Hațegan se pregătește pentru evenimentul de final al sezonului 2018, la bordul mașinii lor de curse.

Toți pasionații de mașini și motorsport sunt invitați sâmbătă, pe 17 noiembrie, între orele 9:30 – 17:00 la Trofeul București, a treia și ultima etapă a Campionatului Național de Super Rally. Standul Emoticar găzduit de echipa Mach 1 Sport va fi amenajat în parcul de service de pe bulevardul Kiseleff, în zona dintre Muzeul Antipa și MȚR. Acolo vă așteaptă Cristiana, Diana, Sean D’Or și Michelin, partenerul care le-a susținut în prima participare europeană, devenind astfel primul echipaj feminin românesc din ultimii 50 de ani care a participat la un raliu în afara țării, la Rally Sliven în Bulgaria (iulie 2018). La stand li se alătură și DJI, partener oficial WRC, prin care fanii fetelor vor beneficia de cele mai interesante video-uri de la fața locului. Tot pe bulevardul Kiseleff, către Arcul de Triumf, se vor desfășura și rundele de concurs.

 

auto
Sursă foto:libertatea.ro

“Sunt nespus de fericită să mă pot întâlni cu prietenii din București în această ipostază și să pot aduce mai aproape de ei atmosfera curselor. Chiar dacă acest eveniment nu este pe formatul unui raliu, va fi un prilej de povești despre automobilism și inspirație, despre limite și curaj. Ne-am bucura să vină cât mai multe fete să vadă că motorsportul este un domeniu deschis tuturor și că tot ce trebuie să facă este să aibă curaj să își urmeze visul.” a spus entuziasmată bucureșteanca Cristiana Oprea, care a renunțat la arhitectură pentru provocarea de a deveni pilot de raliuri.

Articol preluat de pe autorally.ro

http://www.autorally.ro/newsContent.php?id=15698&title=Pilotul%20Cristiana%20Oprea,%20final%20de%20sezon%20acas%C4%83%20la%20Trofeul%20Bucure%C8%99ti

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Un gând despre „Cristina Oprea și Diana Hațegan prezente la Trofeul București.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.