Napoca Rally Academy – al cincilea titlu de campioana a României

Napoca Rally
Photo by:autorally.ro

Citește și- Raliul Sibiului- Ultima etapă din acest an

Echipajele Napoca Rally Academy au câștigat tot ce se putea câștiga la Raliul Sibiului, ultima etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop, desfășurat în perioada 4 – 7 octombrie. Finalul de sezon a adus echipei clujene al cincilea titlu de campionă națională la raliuri. 

  • Bogdan Marișca a câștigat Raliul Sibiului

  • Mihnea Mureșan, învingător la Cupa Dacia

  • Florin Tincescu, juniorul cu 3 titluri în 2018

Bogdan Marișca și Sebastian Itu au dominat cursa de la Sibiu și au terminat pe locul 1.  Florin Tincescu și Alina Bianca Pop au câștigat cele 3 categorii la care au luat startul – juniori, 2RWD și RGT, în timp ce Mihnea Mureșan a devenit pentru a doua oară campion la Cupa Dacia. Norbert Maior și Francesca Maior au învins la clasa 9.

Bogdan Marișca: Am reușit să ne impunem la Sibiu și asta ne-a adus un loc pe podium la final de sezon, ceea ce ne bucură. Dacă în primele doua zile ale raliului am avut un ritm bun, luând un avans liniștitor, ziua a treia ne-a adus câteva sincope de ordin tehnic care au făcut ca lupta pentru prima poziție să rămână deschisă până la final. Ne bucură titlul obținut de NRA în lupta pe echipe și de progresele făcute de tinerii noștri colegi de echipă care merită felicitați pentru rezultate!”

autoștiri.ro
Photo by : autoștiri.ro

Florin Tincescu„Am plecat la Sibiu cu gândul să menținem parcursul nostru perfect de la începutul campionatului. Am arătat că putem fi rapizi, dar și constanți în evoluția noastră pe probele speciale. Plecăm cu un rezultat foarte bun care ne-a ajutat să răsplătim muncă și efortul echipei Napoca Rally Academy, dar și a tuturor partenerilor și susținătorilor. Este cel mai bun an al meu de când iau startul în Campionatul Național de Raliuri câștigând 3 categorii la care am luat startul (Juniori , RGT , 2RWD), dar și titlul de campioni naționali cu echipa. În final, vreau să mulțumesc și celor de la Bernini Rally și Abarth pentru excepționala mașina pusă la dispoziție cu care am terminat toate cele 5 etape la care am luat startul, dând dovadă de rapiditate și fiabilitate.”

 

Mihnea Muresan“Odată cu Raliul Sibiului, am reușit să încheiem cu bine sezonul 2018 și să obținem al doilea titlu consecutiv în Cupa Dacia. După evenimentele neplăcute din startul sezonului, cursa de recuperare a fost una dificilă, având în vedere că situația actuală a necesitat să particip alături de 4 copiloti diferiți pe parcursul sezonului, fiecare raliu însemnând o perioadă de acomodare. Doresc să le mulțumesc lui Bogdan, Marcus, Florin si Ervin pentru ajutorul oferit. Cel mai mult mă bucură ritmul constant și rapid pe care am reușit să îl avem pe parcursul ultimelor 5 raliuri. Sper însă ca sezonul 2019 să îmi permită sa pot concura la potențialul meu maxim, alături de un singur copilot și pe o mașină mai performantă.”

 

Articol scris de autorally.ro -http://www.autorally.ro/newsContent.php?id=15650&title=Napoca%20Rally%20Academy%20%E2%80%93%20al%20cincilea%20titlu%20de%20campioan%C4%83%20a%20Rom%C3%A2niei%20la%20raliuri

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.