Scoate Rossi tot ce-i mai bun din YZR-M1?

Rossi

Cu toate că fabrica Iwata nu trece prin cea mai bună perioadă Rossi reușește să rămână al treilea în clasamentul general

Anul 2018 a fost unul foarte dificil pentru Yamaha Movistar MotoGP și pentru Valentino Rossi datorită problemelor tehnice care stau la baza YZR-M1. Cifrele din spatele acestui sezon arată clar că Rossi a reușit să scoată tot ce-i mai bun din acest motor totuși. La Aragon Rossi reușește cea mai mare performanță a sezonului reușind să recupereze 9 poziții și să termine pe locul 8.

 

Gadda

Am modificat foarte mult motorul. Am încercat să lucrăm într-un mod diferit și deja m-am simțit mai bine în această dimineață. Sentimentul meu este că motorul s-a îmbunătățit și am putea face unele ajustări pentru cursă. Cursa a fost mai bună decât mă așteptam, nu am fost foarte rapid , însă am avut un ritm constant. Am reușit să recuperez o mulțime de poziții deoarece am pornit din spatele grilei și am reușit să câștig câteva puncte pentru campionat, astfel că dintr-un anumit punct de vedere este mai bine decât ieri.

În plus pilotul italian a terminat înaintea coechipierului său în 8 din cele 13 curse ale sezonului este pe locul 3 la general având 29 de puncte înaintea lui Maverick Viñales și a lui Jorge Lorenzo care a câștigat deja trei curse în acest sezon.

Potrivit spuselor lui Valentino se pare că Yamaha își cunoaște probleme care trebuiesc rezolvate. Testul de la Valencia care semnalează începutul campaniei pentru 2019 ne va da o primă indicație cu privire la faptul dacă uzina din Iwata și-a rezolvat problemele pentru următorul sezon.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.