Marc Marquez: încă un pas către titlu

marc_marquez_motogp-169.jpgA treia victorie consecutivă pentru Marquez în Aragon și o deferență de 72 de puncte față de următorul clasat

Liderul campionatului la zi Marc Marquez (Repsol Hnda) îți continuă dominația pe MotorLad Aragon cu o nouă victorie de răsunet ajungând la a treia victorie consecutivă pe acest circuit și la o diferență de 72 de puncte față următorul clasat .

Astăzi m-am ridicat din pat și mi-am spus: Am sentimentul că trebuie să îmi asum un risc. Mi-am asumat un risc în warm up dar nu înainte de a vorbi cu echipa. Le-am explicat că nu m-am simțit bine tot weekend ul și vreau să folosesc anvelopă soft pe spate. După multe discuții am reușit să fiu destul de convingător și să fac echipa să înțeleagă că este singurul mod în care mă pot lupta cu Dovi. Până la urmă s-a dovedit alegerea corectă, a fost o luptă incredibilă până la final, și o luptă spectaculoasă pentru fani. A fost un moment deosebit.

 

Pilotul spaniol a avut un start destul de bun chiar dacă a plecat de poziția a treia reușind să iasă în fața poleman ului Lorenzo care îl acuză pe Marc că această căzătură i se datorează.

Cu toate acestea, a treia victorie la rând și a cincea șa toate clasele demonstrează ca spaniolul născut la doar 200 de kilometri de circuit la Crevera se simte foarte bine aici.

MotorLand este un circuit uimitor pentru mine. Este unul din preferatele mele și mi-a plăcut foarte mult acest weekend. A fost o presiune foarte mare, dar totuși un lucru bun. M-am concentrat foarte mult în acest weekend și am reușit să opresc victoriile  Ducati din a doua jumătate a sezonului.

Următoarea etapa va avea loc pe 7 Octombrie în Thailanda pe Chang International Circuit THAILAND

 

 

 

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.