Un nou Schumacher în Formula 1?

mick.jpg

Ușa Formulei 1 este larg deschisă pentru tânărul Mick, fiul lui Michael Schumacher.

upăȘansele tânărului de 19 ani par destul de promițătoare de a călca pe urmele tatălui și a unchiului său Michel și Ralf Schmacher după performanțele obținute în Formula 3 care au atras atenția mai multor șefi de echipe printre care bineînțeles Maurizio Arrivabene.

În ultima rundă care s-a desfășurat la Nurburgring tânărul Mick a câștigat toate trei cursele bucurându-se de un weekend excelent. În acest moment pilotul german se află pe locul doi la doar la trei puncte în spatele Dan Ticktum. Câștigând titlul tânărul Schumacher i-ar putea urma pe Esteban Ocon și Lance Stroll. În opinia multora Mick Schumacher este văzut bineînțeles la Ferrari călcând pe urmele tatălui său, însă după cum se știe în Formula 1 nimic nu este sigur. După cum se știe Scuderia abia a semnat un contract valabil pe doi ani cu tânărul pilot monegasc Charles Leclerc.

Ultimile rezultate au fost foarte foarte bune și îi doresc o carieră extraordinară. Dar lăsați-l să se distreze. Întotdeauna repet acest lucru, tinerii piloți trebuie să fie concentrați, concentrați dar în același timp să se distreze și să crească încet dar sigur. Apoi vom vedea despre viitor. Cum poți spune NU în Maranello unui nume ca acesta. – declarat Maurizio Arrivabene când a fost întrebat la Singapore

 

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.