MP de la Singapore. Antrenamente.

FP 1

Piloţii echipei Red Bull, australianul Daniel Ricciardo şi olandezul Max Verstapen, au fost cei mai rapizi în prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 de la Singapore, desfăşurată vineri.

Ricciardo a realizat cel mai bun timp, fiind cronometrat pe un tur de pistă în 1min. 39sec. 711/100, fiind mai rapid cu două zecimi de secundă decât Verstappen (1min. 39sec. 912/100).

Cei doi au reuşit să devanseze monoposturile scuderiei Ferrari, pilotate de germanul Sebastian Vettel şi finlandezul Kimi Raikkonen, în timp ce campionul mondial en titre şi actualul lider al clasamentului general, britanicul Lewis Hamilton, a reuşit doar al şaselea timp al primei sesiuni.


Dacă în FP 1 Red Bull a dominat întreaga sesiune în FP 2 Kimi Raikkonen și Lewis Hamilton s-au clasat pe primele 2 poziții. Parcă dorind să demonstreze celor de la Ferrari ca au greșit când au decis sa nu îi mai prelungească contractul pentru 2019,Raikkonen a fost din nou foarte rapid. Spre deosebire de el Vettel a ratat complet această sesiune. Germanul a lovit zidul în virajul 21 reușind abia un loc 9. Max Verstappen şi Daniel Ricciardo au fost și ei din foarte rapizi ocupând pozițiile 3 și 4, reușind sa ia față celui de-al doilea monopost Mercedes pilotat de Bottas.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.