Conduc la fel de bine ca acum 10 ani

kimi.jpg

Conduc la fel de bine ca acum zece ani este declarația finlandezului Kimi Raikkonen, al cărui viitor la Scuderia Ferrari se părea a fi incert, contractul său expirând la sfârșitul acestui an.

Finlandezul în vârsta de 38 de ani crede că mai are foarte multe de oferit în formula 1, iar rezultatele sale îi dau dreptate, el acumulând până în prezent nu mai puțin de opt podiumuri în acest sezon fiind pe locul 3 în clasamentul general după Hamilton și Vettel.

În ciuda faptului că are 38 de ani Kimi a avut un rol vital pentru Ferrari mai ales în ceea ce privește dezvoltarea monopostului, iar pe lângă asta este încă un pilot foarte rapid. Să nu uităm că nu o singură dată l-a bătut pe coechipierul său în calificări, iar Vettel se află pe locul doi în clasamentul piloților și datorită lui.

 

1535644043125.jpg
f1.com

Cred că încă conduc la fel de bine ca acum 10 ani. Cel puțin asta e părerea mea și este suficient pentru mine. Nu aș mai fi aici dacă nu aș putea să conduc așa cum simt că ar trebui să o fac. Acesta este instrumentul meu de măsură și el îmi va spune când va trebui să renunț. Cine știe? Poate mă voi trezi într-o dimineață, neștiind sau neputând să mai fiu atât de rapid.

Întrebat despre viitorul său la Ferrari, și anume când vom afla dacă va fi prlungit contractul său cu echipa italiană Kimi a răspuns:

Nu știu încă. Evident la un moment dat veți afla.Vom vedea. În ceea ce mă privește simt că încă mai am multe de arătat, simt că încă sunt destul de rapid. Pentru răspunsul la această întrebare va trebui să vorbiți cu echipa. nu depinde de mine. Nu este decizia mea.- a mai spus Iceman

Înaintea cursei de la Monza Kimi Raikkonen se afla pe locul 3 în clasamentul general al piloților cu 146 de puncte la numai 2 în fața conaționalului Valteri Bottas.

Recommended by F1®

© blockstart.business

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Un gând despre „Conduc la fel de bine ca acum 10 ani”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.