Jacques Villeneuve – Raikkonen va rămâne la Ferrari

Kimi-Raikkonen-180720-Ge-1050
Photo by- supersport.com

Kimi Raikkonen s-a obișnuit de mult cu speculațiile legate de rămânerea sau plecarea sa de la Ferrari. Probabil mai multe vom afla după pauza, în a doua jumătate a sezonului.

Fostul campion mondial din 1997 Jacqes Villeneuve este de părere că pentru moment Kimi nu are de ce să își facă griji în ceea ce privește prelungirea contractului la Ferrari. Este pilotul care oferă siguranță, stabilitate și pe lângă asta este și foarte rapid.

Uitați-vă la ceea ce face Kimi. Este pe locul 3 în clasamentul general, este adesea mai rapid decât Vettelș și nu doar cu o zecime-a spus canadianul. Este esențial pentru dezvoltarea mașinii. Echipa funcționează fantastic acum. Puneți un tânăr începător lângă Vettel și ce va face Vettel? Va încerca să îl mănânce de viu, iar echipa va da mult înapoi în următorii 2 ani. Nu este constructiv.

Villeneuve este de părere că Leclerc nu ar trebui promovat la Ferrari cel puțin în următorul an.

Charles încă face greșeli. Ar fi uimitor pentru el să meargă la Ferrari, dar ar fi doi ani în care Ferrari va trebui să îl pregătească. Ferrari este o echipă precum Mercedes care nu pregătește piloți. Ferrari este o echipă de top, iar echipele de top nu pregătesc piloți. Echipele de top plătesc piloții când sunt la cel mai înalt nivel al carierei.

Următoarea etapă 24-26 August la Spa-Francorchamps MP al Belgiei.

© blockstart.business

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.