Christian Horner despre plecarea lui Ricciardo la Renault.

Daniel Ricciardo la Renault pentru 2019 și 2020 a fost un anunț care a șocat lumea formulei 1, chiar și pe Christian Horner. Australianul părăsește familia Red Bull după 10 ani .

Christian Horner povestește cât de aproape a fost să îl convingă pe australian sa semne cu Red Bull chiar înainte ca acesta să semneze cu Renault.

El m-a sunat să îmi spună că merge la Renault. Am spus ce? Este cumva vorba despre o vacanță de vară? Dar apoi totul a devenit foarte clar că asta a fost alegerea lui și trebuie respectată. Renault este o echipă din ce în ce mai mare și a început să se întâmple lucruri bune acolo. Cred că Daniel s-a decis după un zbor foarte lung către America. A explicat că are nevoie de o schimbare. Cred că are nevoie de o nouă provocare, dar deasemenea cred că îl vede pe Max cum crește din punct de vedere al vitezei și al puterii și nu dorește să joace rolul de susținător al acestuia, cu toate că nu sunt tratați în mod diferit.

Boss-ul de la Red Bull a ținut să menționeze că nu se fac diferențe intre piloți la echipa sa așa cum se întâmplă la Ferrari sau Mercedes.

Ei ar fi avut un statut egal așa cum a fost întotdeauna la Red Bull. Aș fi putut înțelege dacă ar fi fost la la Mercedes sau Ferrari dar asta ar fi un risc enorm în aceasta perioadă a carierei. A fost ca și încercarea de a convinge o fată să iasă cu tine dar destul de reticentă. Am încercat tot ce a fost posibil, dar dacă inima cuiva nu mai este cu adevărat acolo atunci….

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Un gând despre „Christian Horner despre plecarea lui Ricciardo la Renault.”

Comentariile sunt închise.