Red Bull-favoriți să câștige la Hungaroring

Red Bull avantajați de circuitele high-downforce datorită şasiului, unul dintre cele mai bune din circuit.

Se pare că există trei MP în marele circ unde Red Bull sunt favoriți să câștige. Primul fost Monaco, unde s-a și impus, al treilea este Singapore care are loc după pauza de vară , iar al doilea este cel de la Hungaroring.
Se crede că Red Bull are unul din cele mai bune, dacă nu chiar cel mai bun șasiu de pe grilă. Cu toate acestea șasiul este echipat cu un motor care pe durata perioadei V6 Hybrid a fost considerat al treilea după Mercedes și Ferrari în ceea ce privește puterea. Asta poate însemna că Red Bull are forța de a se lupta pe traseele de viteză însă poate excela pe circuitele virajate fără linii drepte foarte lungi, ceea ce denotă faptul că Red Bull sunt avantajați pe circuitele care necesită high-downforce.(vezi Monaco )

Hungaroring ,aflat la marginea Budapestei pe un teren accidentat este un circuit cu o succesiune de viraje de viteză medie, viraje foarte strânse, diferențe de nivel și o linie dreaptă nu foarte lungă.

Tocmai din acest motiv cei de la Red Bull au schimbat unitatea de putere, de pe monopostul lui Ricciardo plecând ultimul pe grilă în Germania, putând astfel să profite la Hungaroring. Trebuie spus însă, că el a și abandonat pe Hockenheim ring, planul nefuncționând așa cum şi-au dorit cei de la Red Bull.

Încă avem un alt motor perfect funcțional pe care ne putem baza fără probleme. Nu pot spune cine va fi favorit la victorie,dar cred ca primele top 3 echipe vor fi foarte apropiate. -Daniel Ricciardo.

Max Verstappen care se află pe o pantă ascendentă este foarte optimist.

Cred că mașina noastră este suficient de bună pentru a se lupta la victorie. Sper doar sa nu pierdem foarte mult pe linia dreaptă. Trebuie să așteptăm să vedem cum vor decurge lucrurile în week-end,sa ne concentrăm pe obținerea unei setări optime. Nu contează dacă va fi un circuit ud sau uscat. O mașină trebuie sa fie bună şi pe ploaie și pe uscat.- a spus Verstappen

28-30 Iulie va avea loc MP al Ungariei unde Red Bull speră la cel puțin o mașină pe podium.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.