Hamilton – Salariu uriaș la Mercedes

hamilton1-e1532078136289.jpgHamilton devine cel mai bine sportiv britanic plătit în momentul de față după ce a semnat un contract pe 2 ani cu Mercedes în valoare de 45 milioane de euro pe sezon.

După ce tot sezonul discuțiile despre semnarea unui nou contract între Hamilton și Mercedes au lăsa mereu impresia că vor să continue colaborarea începută în 2013, aceștia au parafat în sfârși o nouă înțelegere. Noul contract pe doi ani de zile în valoare de 45 de milioane de euro se pare că mulțumește ambele părți.

Hamilton a câștigat în acestă perioada 4 titluri la piloți și tot atâtea la constructori alături de Mercedes obținând 44 de victorii în cinci sezoane și jumătate.

Acest contract fost din punctul meu de vedere o formalitate din moment ce eu și Toto Wolff am discutat încă din iarnă, dar este bine am pus totul pe hârtie. Acum ne putem concentra în continuare pe ceea ce avem de făcut mai departe. – a spus Hamilton

Fac parte din familia Mercedes de când aveam 20 de ani și pot spune că nu am fost niciodată mai fericit decât am fost aici. Suntem pe aceeași lungime de unde din toate punctele de vedere și aștept cu nerăbdare să câștig cât mai multe trofee pentru această echipă.

Toto Wolff anunță și el că niciodată nu s-a gândit la un alt pilot în afara lui Hamilton.

Am fost de părere că vom merge mai departe cu Hamilton încă de când am discutat detaliile acestui contract la sfârșitul sezonului trecut.Știu foarte bine că au fost multe speculații pe marginea acestui subiect și tocmai de aceea am vrut să le punem capăt anunțând semnarea noului contract. Am semnat documentele finale la sfârșitul acestei săptămâni pentru a nu mai prelungi așteptarea. Nu prea mai sunt multe de spus despre Hamilton ca pilot de Formula 1, este unul din cei mai mari piloți , iar recordurile de pe circuit vorbesc de la sine.

În acest moment Hamilton este al treilea cel mai în vârstă pilot din Formula 1 după Alonso și Kimi Raikkonen, dar pentru moment se pare că este cel mai de succes. Era clar că cei de la Mercedes vor continua colaborarea  cu Hamilton atâta timp cât au făcut o echipă de succes.

© copywright- bockstart.business

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.