Mercedes anunță schimbări importante la echipă începând cu 2019

MecedesConducerea Mercedes anunță schimbări importante la echipă începând cu 2019. Aldo Costa și Mark Ellis vor părăsi posturile la finalul lui 2018

Aldo Costa s-a alăturat echipei Mercedes în 2011 după ce a trecut pe la Minardi și Ferrari. Începând cu 2019 el va rămâne la Mercedes într-un post de consultant, motivul fiind timpul petrecut alături de familie.

Italianul a avut un rol vital în dezvoltarea tehnică a săgeților argintii ajutându-i să obțină patru victorii succesive în era Hybrid Turbo care a început în 2014. Locul său va fi preluat de John Owen care va conduce grupul de ingineri, având și el trecut în CV echipe precum Sauber ,Honda și Brawn.

Pe lângă Costa și Mark Ellis a decis să plece din funcția de director de performanță , locul său fiind preluat de Loic Serra.

Acesta este un moment important pentru echipa noastră și totodată o mare oportunitate. După cum am mai spus și în alte dăți, o organizație ca a noastră nu poate fi una de succes  fără anumite schimbări. Avem o structură dinamică și sunt mândru că ne putem permite să lăsăm asemenea oameni să plece pentru a putea lăsa noua generație de lideri să lucreze în interiorul echipei. Când m-am întâlnit prima dată cu Mark și am decis să lucrăm împreună nu m-am gândit că vom avea un asemena succes. -a spus TOTO WOLFF

© copywright

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.