Viñales declară: Am fost foarte puternici pe final de cursă. blockstart.business

maverk
motorsport.com

Viñales reușește un al doilea podium consecutiv după o revenire spectaculoasă în a doua jumătate a cursei.

Maverick Viñales  (Yamaha Movistar) și-a asigurat al doilea podium consecutiv pe circuitul Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland după o cursă de recuperare în a doua jumătate, reușind să treacă de cele două Ducati și să își asigure locul 3. Plecat din poziția a patra pe grilă Viñales  nu a avut un start foarte bun ajungând până pe poziția a șaptea în spatele lui Danilo Petrucci.

A fost deosebit de greu. Mă simt fericit, am reușit să facem o treabă bună în acest weekend. Cel mai important este însa, că am colaborat excelent cu echipa în ultimile 10 tururi. S-a văzut că am fost foarte puternici pe final de cursă, dar mai avem multe lucruri de pus la punct. Este bine venită acestă pauză. Inginerii noștri vor avea timp să pună la punct motorul pentru a doua parte a sezonului.

Este greu de depășit pe Sachsenring este de părere Viñales, care povestește că pe început de cursă i-a fost imposibil să depășească.

Conference

Mi-a fost imposibil să depășesc. Am încercat tot ce a fost posibil, și pe interior și pe exterior ,ieșind chiar de pe trasă ,însa degeaba. Pe măsură ce anvelopele au început să se uzeze mi-a fost mult mai ușor. Motorul se comporta foarte bine iar în virajul 8 pe coborâre mi-a fost foarte ușor să depășesc.

Campionul mondial din 2013 se află pe poziția a treia la 10 puncte în spatele coechipierului său Valentino Rossi și la 56 de puncte de liderul la zi Marc Marquez.

Nu este timp pentru relaxare în această pauză. Sunt multe de pus la punct și sperăm noi să revenim mult mai puternici. Anul acesta cu motorul care îl avem putem fi mult mai puternici. Stilul meu de pilotaj se adaptează din ce în ce mai bine acestui motor și încep să îl  înțeleg din ce în ce mai bine cu fiecare cursă. Sperăm la îmbunătățiri importante începând cu Grand Prix ul de la  Brno. – a mai spus pilotul Yamaha

 

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.