Sachsenring- O provocare pentru piloții Yamaha. blockstart.business

Cu ocazia Marelui Premiu al Germaniei care marchează jumătatea sezonului din motomondialul de viteză echipa Yamaha Movistar este hotărâtă să își consolideze poziția.

presentazione_yamaha_2018

Reprezentată prin cei doi piloți Valentino Rossi și Maverick Viñales echipa Yamaha Movistar este pregătită pentru cea de a doua jumătate a sezonului.

După ce la Motul Assen TT piloții Yamaha s-au clasat pe locurile 3 și 5 acum sunt gata pentru o cursă cel puțin la fel de dificilă.

Valentino rămâne pe locul al doilea în clasamentul general după locul 5 obținut în Olanda. VR 46 are 9 podiumuri pe circuitul Sachsenring din care 4 victorii.

” La Assen am avut parte de o cursă incredibilă și abia aștept să revin pe circuit. Nu știu dacă putem repeta acest rezultat dar vom da totul pentru a fi în frunte lângă piloții de top. Anul trecut pe circuitul german nu am avut un week-end foarte bun, va fi foarte important pentru noi să înțelegem potențialul care îl avem pentru acest week-end,, -a explicat Doctorul care rămâne foarte încrezător în obținerea unor rezultate bune înaintea de pauza care urmează.

”Va trebui să tragem tare chiar de la începutul primei sesiuni de antrenamente din această Vineri pentru a fi pregătiți de cursă. Dar am încredere în echipă care face o treabă bună , iar eu mă simt foarte bine. Cursa de la Sachsenring este chiar înainte de mini vacanța din acestă vară și va trebui sa facem tot posibilul pentru un rezultat bun aici pentru a încheia prima jumătate de sezon liniștiți.,,

Maverick Viñales care a câștigat și el de două ori la Sachsenring este nerăbdător să ajungă pe circuit, la fel de încrezător ca și coechipierul său.

Abia aștept să revin pe circuitul de la Sachsenring. Cred că am pregătit motoarele foarte bine, iar noi am început să vedem lucrurile intr-un mod pozitiv în ceea ce privește prima parte a sezonului.

Trebuie să luptăm să obținem cât mai multe puncte pentru a putea ne menține în vârful campionatului.a explicat numărul 25.

Viñales se află pe locul trei în clasamentul general în spatele coechipierului său Valentino Rossi și se pare ca podiumul de la Assen l-a motivat suplimentar pe pilotul spaniol.

 

Din fericire m-am simțit din nou foarte bine pe motor la Assen  având anumite sentimente foarte pozitive pe care le-am mai simțit și în trecut.Podiumul obținut a fost ca o gură de aer proaspăt și mi-a oferit o motivație suplimentară pentru a da totul în cursă, așa cum fac de fiecare dată. Anul trecut am terminat pe primul loc în afara podiumului, pe locul 4 , astfel că în acest an vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a continua pe drumul bun pe care ne aflăm

Vor fi în stare cei doi piloți Yamaha să se apropie mai mult de liderul la zi în clasamentul general Marc Marquez? Vom vedea acest lucru începând chiar din acest weekend când va avea loc Marele Premiu al Germaniei.

 

 

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.