Andrea Iannone – Am avut o problemă importantă încă de la început

Italianul a terminat în afara top 10 acuzând probleme la motorul său.

Iannone

Italianul  a avut un weekend dificil pe circuitul Motul TT Assen și a terminat în afara top 10 pentru prima dată după căzătura de la Le Mans.

Iannone a fost penalizat cu două secunde la sfârșitul cursei ,ajungând astfel pe locul 11 terminând în spatele lui Jack Miller de la Alma Pramac Racing. Italianul a acuzat probleme cu ritmul motorului GSX-RR, prioritatea fiind îmbunătățirea ritmului în timpul cursei.

A fost o cursă foarte dificilă, și încă de la început am avut mari probleme cu ritmul de cursă al motocicletei, m- am luptat cu această problemă și în ultimile 3 curse. În orice caz vorbesc cu inginerii mei și am încercat să remediem această problemă, avem și câteva soluții. Ideea este că nu renunțăm niciodată, cred că avem o bază foarte bună și avem de unde îmbunătăți, prioritatea este să îmbunătățim ritmul  cursei și să creștem viața anvelopelor- a explicat numărul 29

 

Rins

Colegul său de echipă Alex Rins și-a asigurat al doilea podium din acest sezon clasându-se pe locul doi.

Am greșit, și asta pentru că încerc să merg la limită de fiecare dată ,dar astea sunt cursele în moto GP , în ceea ce îl privește pe Alex nu pot decât să îl felicit și să mă bucur pentru el. A făcut o cursă foarte bună , este un pilot care poate dezvolta potențialul motocicletei foarte. Echipa are un potențial foarte mare care din punctul meu de vedere nu este încă valorificat 100%.

După câte se știe Suzuki a venit cu un motor nou în Olanda, însa Iannone recunoaște că nu l-a ajutat foarte mult. Problemele noului motor sunt mai mult pe partea electronică și este complet diferit de cel înlocuit.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.