22-23 Iunie 2018 Super Rally Târgu Mureș se vede la Look TV

raliu
libertatea.ro

La startul competiției găsim piloți din campionatul de raliu,viteză în coastă precum și drift.

In acest weekend se desfășoară prima etapă a Campionatului Național de Super Rally la Târgu Mureș. La start se vor alinia cei mai buni piloți din campionatele interne și internaționale. Printre ei găsim campioni de raliu, de viteză în costă și drift. trofeul Târgu Mureș este o etapă comună, în Campionatul Național Super Rally și în cel de Time Attack și din acest motiv găsim aici foarte mulți piloți la startul acestei competiții.

Îi găsim aici Titi Aur și Valentin Porcișteanu campioni de raliu, cât și pe Andrei Dumitrescu și Armando Battocchi ,piloți din campionatul de viteză în coastă.

zidezi.ro
Sursă foto: zidezi.ro

Surpriza evenimentului se va afla în parcul service unde se vor putea regăsi mașinile de concurs tip Ferrari, Lamborghini și Porsche. Șase piloți italieni, campioni în etapele internaționale, vor ataca circuitul stradal la volanul a sute de cai putere. Concursul va fi difuzat în direct prin intermediul Look TV Sâmbătă, 23 iunie, începând cu ora 15:00.

Conferința de presă a evenimentului va avea loc Sâmbătă, 23 iunie 2018, ora 11:00, în incinta Primăriei Municipiului Târgu Mureș. Printre invitații conferinței de presă se află promotorul Mihai Leu și directorul organizatoric Liviu Iernean, pilotul Italian Roberto Ragazzi, precum și alți invitați ai instituțiilor locale și piloți de onoare ai motorsportului românesc.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.