Locul 3 este tot ce am putut realiza-Dan Gîrțofan

raliu-dan-girtofan

 

Dan Gîrțofan și Dan Mârza locul 3 in Raliul Moldovei

Ultima etapă a Raliului Moldovei desfășurat în 15-16 Iunie 2018 a fost una destul de grea dar în același timp și foarte interesantă. Așa o descrie cel puțin Dan Gîrțofan și Tudor Mârza (Skoda Fabia R5). Echipajul brașovean a reușit un loc 3 la sfârșitul celor doua zile de concurs foarte solicitante și obositoare, ceea ce nu este chiar ce și-au dorit.

„Prima zi a fost una cu probe foarte alunecoase, în care am avut un ritm destul de bun, dar totuși nu a fost chiar ce ne doream. Am fost și un pic precauți. În ziua a doua am găsit un ritm mai ok și mai rapid, dar, din păcate nu am putut să urcăm mai sus de locul 3”,

A fost un raliu frumos, foarte bine organizat și promovat. M-am bucurat foarte mult că au fost probe transmise live și că și fanii care nu au putut veni în Moldova au avut posibilitatea de a vedea «acțiunea» de pe probele speciale. Cât despre mine și Tudor, locul 3 este tot ce am reușit să realizăm aici. Am avut o evoluție constantă, cu câteva momente mai dificile de-a lungul raliului, dar ne bucurăm că am terminat încă o dată între primii trei și că am mai pus ceva puncte la zestrea noastră din clasamentul general. Sperăm ca etapa viitoare, la Harghita, să fim și mai sus”.

gartofan-1zi

Foto raliul-sibiului.ro

În încheiere Dan Gîrțofan a ținut sa îi felicite și pe cei de la ProRally Team Brașov care au reușit un loc 3 la echipe la egalitate cu cei de la Napoca Rally Academy.

O nouă etapă, un nou loc pe podium. Suntem o echipă constantă și care arată de la raliu la raliu din ce în ce mai bine. Și ăsta este meritul tuturor componenților, care trag tare de fiecare dată ca și ei, dar și ProRally Team Brașov să fie în top. Nu pot decât să le mulțumesc pentru evoluția lor și să le spun că sunt mândru că sunt coleg cu ei”.

Pentru echipajul brașovean format din Dan Gîrțofan și Tudor Mârza urmează Raliul Harghitei cea de a 5-a etapa din calendarul CNRD programată pe 13 și 14 Iulie

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.