Raliul Moldovei Bacău-powered by Dedeman Automobile

Temp

Simone Tempestini este lider după ce a câștigat două din cele trei probe desfășurate ieri în Raliul Moldovei-Bacău.

Simone Tempestini a câștigat două dintre cele trei probe speciale programate ieri dimineață și este lider după prima buclă a Raliului Moldovei Bacău powered by Dedeman. Întrecerea care are loc în aceste zile contează pentru etapa a patra a Campionatului Național de Raliuri Dunlop, și este deasemenea inclusă de FIA în calendarul European Rally Trophy și FIA Balkan Rally Trophy.

Vali Porcișteanu, câștigătorul ultimei etape din CNRD și liderul la zi al campionatului, a început cu un ”scratch” Raliul Moldovei Bacău powered by Dedeman Automobile, fiind mai rapid cu două secunde decât Simone Tempestini și cu 7,1 față de Dan Gîrtofan. Însă următoarele două probe au fost câștigate de Simone Tempestini ,care a ajuns în primul parc de service al zilei din postura de lider provizoriu. Imediat l-a urmat Vali Porcișteanu la 15,4 secunde în timp de Dan Gîrțofan a ajuns al treilea la la 29,1 secunde.

Al patrulea la 47,8 secunde este Bogdan Marișca, acesta fiind și ultimul care a ajuns în același minut cu primul clasat. Manu Mihalache care conduce întrecerea mașinilor din Clasa 3 a ocupat locul al cincilea. Următorii pe podium la acestă clasă sunt Gergo Szabo și Dan Gîrțofan.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.