Iannone la Aprillia pentru următorii doi ani.

”The Maniac” i se alătura lui Aleix Espargaro pentru următoarele doua sezoane 2019și 2020.

Andrea Iannone Suzuki Ecstar se va alătura echipei Aprillia Racing Team semnând un contract pe doi ani de zile începând cu 2019. Italianul a avut un început de 2018 destul de bun obținând 2 podiumuri consecutive în Austin și la Jerez și un loc 4 la Mugello. Acum pilotul in vârstă de 28 de ani se va alătura echipei Aprillia și împreună cu Aleix Espargaro vor dezvolta cele doua RS.

Romano Albesiano, Aprilia Racing Manager a spus:

Cu Iannone în echipă vom avea un al doilea pilot în echipă foarte talentat și rapid care își arată deja valoarea în acest început de sezon. Sosirea sa la echipă dovedește interesul grupului Grupului Piaggio și al echipei Aprillia pentru sezonul următor în moto gp . Acum trebuie însă să ne concentrăm pe sezonul acesta începând cu Marele Premiu al Barcelonei. Avem o echipă puternică care nu a încetat nicio dată să muncească din greu. Vrem să continuăm să creștem să ducem motoarele RS acolo unde trebuie să fie cu Aleix și Scott pentru că avem un sezon destul de lung în față. Vreau să le mulțumesc public cu această ocazie celor doi piloți pentru profesionalismul și implicarea de care dau dovadă.

Team Manager Fausto Gresini a mai adăugat:

Combinația dintre Iannone și Aprillia va fi una fantastică, una dinte cele mai interesante din Moto GP, pentru că are potențialul de a aduce rezultate excelente. Andrea este un pilot puternic ,rapid și concret. Cred că este capabil să ofere echipei un sprijin deosebit în dezvoltarea motocicletei. Și poi nu există nicio îndoială că întotdeauna este o plăcere să ai un pilot italian pe un pe un motor italian. Bun venit Andrea!

Asta înseamnă că britanicul Scott Redding va părăsi echipa după numai un an de contract.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.