VR 46 a transformat Pole-Position-ul in podium la Mugello

Blockstart

După pole-ul obținut la Mugello Valentino Rossi reușește un loc 3 în fața fanilor de acasă.

Deși a plecat din pole-position Valentino Rossi  nu a avut un start extraordinar ,el pierzând prima poziție  in  favoarea lui Jorge Lorenzo, care a condus cursa până la final.

Maverick Viñales care avusese și el un weekend foarte buna reușind un loc 3 pe grilă a avut un start foarte slab cazând până pe poziția a 10-a. Asa cum a menționat și într-un articol precedent detalii aici nici Marquez nu a avut un weekend reușit, reușind doar locul 6 în calificări ,însă nici în cursă prestația sa nu a fost extraordinară. Având motorul echipat cu pneuri hard ( compoziție dură) pe ambele roți a forțat încă din primele tururi și a pierdut controlul. Nu a mai reușit sa se claseze în puncte.

DexAkeIXkAAHZfy

Revenind la Rossi ,acesta s-a menținut pe tot parcursul cursei in plutonul fruntaș, după spusele lui cu mari eforturi.

A fost nevoit sa folosesc anvelope hard, niciodată nu m-am simțit foarte confortabil cu ele in calificări. A fost una din cele mai dificile curse din câte îmi amintesc din cele mai recente deoarece motorul a fost foarte greu de stăpânit neavând foarte multă aderență, iar când am ajuns pe P5 eram deja foarte îngrijorat. Apoi m-am gândit că poate spre final voi avea un oarecare avantaj față de Iannone și Petrucci. În cele din urmă a devenit foarte simplu,  pe final de cursă uiți de orice strategie și totul se face cu inima.

Nu mă așteptam la pole și totul a fost foarte nesigur. În cursă am avut foarte mult de suferit datorită aderenței în comparație cu Honda și Ducati. Pentru mine problemele sunt foarte clare, și încerc să le transmit echipei, nu este ușor și avem foarte mult de muncă pentru a mai aduce îmbunătățiri. Este al treilea podium în acest sezon iar eu sunt pe locul doi în clasamentul general și acesta este un lucru pozitiv care mă motivează să lupt pentru victorie. Am reușit să îmbunătățim echilibrul motocicletei pe un circuit unde asfaltul este foarte cald

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.