Red Bull, în Pole-Position la Monaco

mncfp2featIn prima rundă de antrenamente care s-a desfășurat joi în principatul Monaco toți ochii au fost ațintiți  asupra celor de la Red Bull.

In momentul de față cei de la Red Bull par a fi nu numai foarte puternici dar și cei mai rapizi, și din acest motiv toată toți sunt cu ochii asupra lor. Vor reuși ei oare să se ridici la înălțimea așteptărilor pe străduțele strâmte și întortocheate din Monte Carlo? După deschiderea celei de a doua etapă de antrenamente se pare ca da. Din spusele lui Daniel Ricciardo par a fi puternici din toate punctele de vedere.

In sesiunile de joi Red Bull a reușit primele două locuri de fiecare dată Ricciardo fiind înaintea lui Max Verstappen , iar cei de la Ferrari au fost cei care s-au clasat in spatele lor însă la mai mult de jumătate de secundă.

A fost o performanță uimitoare a celor de la Red Bull care au venit la Barcelona cu îmbunătățiri ce au adus foarte multă forță suplimentară care este destul de importantă pe acest circuit din Monaco. Calificările au fost partea lor slabă in acest an, slăbiciune care se datorează  parțial unui deficit al motorului Renault. Cu toate acestea Ricciardo a fost mulțumit de ritmul său avut pe acest circuit dacă luăm în considerare dificultatea cu care se fac depășirile.

Ritmul va fi unul și mai strâns în calificări însa tot ce putem face azi este să încercăm să-l îmbunătățim,ceea ce am și reușit în mare parte. Este un început bun, ambele mașini sunt foarte puternice- a declarat Daniel Ricciardo.

Viteza noastră a fost una decentă însă nu însemnă totul aici. Momentan stăm foarte bine iar ținta noastră pentru acest sfârșit de săptămâna este pole-ul ,iar pentru ce am realizat astăzi se pare că suntem pe drumul cel bun.

Am fost în fruntea sesiunilor și asta arată că am făcut tot ce putem . Desigur întotdeauna există loc de mai bine ,dar suntem acolo sus. Avem o zi de pauză și sunt sigur că Mercedes și Ferrari  for face totul și vom fi presați și mai mult.

Max Verstappen care a scăpat de o penalizare după ce a mers cu spatele pe circuit a reamintit și el de încrederea colegului său în ceea ce privesc șansele de a câștiga.

Sursă   YouTube

Știm că avem o mașină foarte puternică, pe circuitele cu linii foarte lungi nu suntem încă foarte competitivi însă pe acest tip de circuit suntem foarte puternici. În mod normal în cursă dacă avem un strat bun și un pit stop  foarte bun atunci totul va fi ok, dar până atunci va trebui să ne concentrăm pe calificări. Sperăm ca și Sâmbătă să avem același ritm bun ca și azi.

Da pole-ul este ținta noastră, știm că in calificări vor fi mai aproape de noi , dar vom face totul pentru a ne atinge ținta-a declarat Max Verstappen.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.