Campinatul European BMU de Motociclism 11-13 Mai 2018


În week-endul 11 – 13 mai 2018, pe Circuitul Motorpark România s-au desfășurat etapele 03 și 04 din Campionatul European BMU de Motociclism, precum și Campionatul Național al României la motociclism viteză unde CSM Bucuresti a fost organizator in parteneriat cu Federatia Romana de Motociclism.

Este prima data în acest sezon, pe teritoriu românesc, cand participa sportivi din Bulgaria, Turcia, Macedonia si Romania la clasele: Junori I, 85cc, 125cc, Moto3, 300cc, Formula 600, Formula 1000, SuperSport si SuperBike.
Dupa antrenamentele de vineri, ziua de sambata – Etapa III a fost o zi cu victorie la clasa Superbike, sportivul Vrajitoru Bogdan – nr.30 clasandu-se pe locul II la National si la Balcanic. Din pacate, sambata a fost o zi cu probleme tehnice pentru sportivul Muresan Robert – nr.95, caruia i s-a defectat motocicleta si a abandonat, dar conform regulamentului balcanic s-a clasat pe locul VIII.


La clasele de debutanti – Formula 600 si Formula 1000, sportivul CSM Bucuresti, Dumitru Robertino – nr.56, a obtinut locul II pe National si locul VI in Balcanic, sportivul Rus Adrian – nr.97 s-a clasat pe pozitia a IV-a la National si locul V la Balcanic, iar sportivul Ciolan Catalin – nr. 16 a obtinut locul VI pe National si locul IX la Balcanic.

Cursa de duminica, Etapa IV, a fost declarata cursa uda, pentru ca ploaia care a udat zdravan circuitul si a dat peste cap toate calculele, piloții abordând strategii diferite. S-au prezentat la start numai cei care au avut cauciucuri de ploaie.


Sportivii CSM Bucuresti s-au mobilizat si au reusit sa rezolve toate problemele tehnice, obtinand urmatoarele rezultate: Robert Muresan – nr.95 locul I la National si la Balcanic, iar Vrajitoru Bogdan nr.30 a realizat locul II la National si la Balcanic.

In acest moment, sectia Motociclism a Clubului Sportiv Municipal Bucuresti se mandreste cu organizarea a doua etape ale Campionatelor Balcanic si National, iar in clasamentul general Balcanic, dupa 4 etape, cu locurile: I si III – Robert Muresan si Bogdan Vrajitoru.

O etapă reușită, cu spectacol, cu toate ingredientele ce fac atât de iubit motorsportul pe două roți, o etapă foarte disputată și cu un public destul de numeros.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.