Ricciardo la Red Bull pana in 2020 ?

Am sentimentul ca dacă Ferrari și Mercedes ar dori sa concurez pentru ei ar trebui sa ma contacteze.

Azerbaijan F1 GP Auto Racing

Dupa victoria din China Ricciardo este foarte entuziasmat și afirma ca s-ar putea lupta pentru titlul mondial daca ar avea un monopost care sa îl ajute asa cum s-a întâmplat la Shanghai in China. Dupa cum se știe contractul lui Ricci expira la sfârșitul anului 2018

S-a tot zvonit prin padoc ca ar pleca la Ferrari din 2019 in locul lui Kimi Raikkonen. Dar va fi el pilotul numarul 1 in defavoarea Sebastian Vettel? Probabil ca asta nu s-ar intampla.

„Am sentimentul că dacă (n.r – Ferrari sau Mercedes) vor să concurez pentru ei ar trebui să mă contacteze, dar nu au făcut-o. Dacă vom câștiga în acest an atunci rămân la Red Bull. Este foarte simplu. În acest moment totul ține de performanță”, a declarat australianul.

Pe de alta parte Christian Horner insista si declara ca Ricciardo nu are motive sa plece de la Red Bull, mai ales daca echipa ii va putea oferi o masina pe masura posibilitatilor sale.

„Dacă îi putem oferi un monopost precum cel din China, de ce ar vrea să plece în altă parte? Dacă ne uitam la cursa lui Raikkonen, nu am înțeles strategia. Cred că Ricciardo este fericit în mediul actual”, a explicat Horner.

In orice caz australianul pare hotărât, cu orice echipa va semna contractul nu va depăși perioada de doi ani.  Începând cu 2021 lucrurile nu sunt încă foarte clare nu știe sigur dacă va dori sa mai rămână in formula 1.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.