Simone Tempestini se impune si la Rasnov.

Simone-Tempestini-Radical-SR4-Trofeul-Serus
Sursa Foto motorsportnews.ro

21-22 Aprilie a avut loc prima etapa a Campionatului National de viteza in Coasta Dunlop 2018.

La o luna după ce s-a impus la Brașov Simeone Tempestini a revenit pe Valea Cetății,urcarea din Râșnov spre Poiana Brașov. Deși nu este chiar una din specialitățile sale pilotul Napoca Rally Academy a luat startul și in aceasta etapa reușind sa câștige Trofeul Serus 2018.

Chiar dacă nu este una din specialitățile sale a participat cu gândul de a acumula experient pe asfalt. La volanul unui Radical SR4 Tempestini a facut spectacol pentru spectatorii prezenți pe traseu.

Îmi place mult urcarea din Râșnov în Poiana Brașov și mă bucur că am câștigat prima etapă din CNVC. M-am simțit bine în mașină și în măsura timpului sper să mai pot concura din când în când la câte o etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă. Acum ne focusăm pe Trasilvania Rally, a doua etapă din CNR, care va fi organizată la Cluj – Napoca în perioada 3-5 mai și apoi deja vom intra în linie dreaptă cu pregătirile pentru participarea în WRC.”

Aceasta etapa de urcare in coasta s-a bucurat de un real interes atât din punct de vedere al spectatorilor cat și al sportivilor care s-au înscris in concurs. Un numar de 110 piloti au luat parte la aceasta etapa printre care ii numaram si pe Lucian Radut si Andrei Dumitrescu. Lucian Radut a fost pilotul mai rapid in ziua de Sambata obtinand timpi mai buni decat Dumitrescu, in toate mansele, in timp ce Duminica Andrei Dumitrescu i-a luat fata lui Radut, la volanul unui monopost Tauuts .

In acest weekend s-au disputat și primele două etape ale Campionatului Național de Viteză în Coasta Divizia 2. Gheorghe Eugen Șchiopu (VW Golf GTI) a câștigat ambele runde ale „ligii secunde”, având un avans maxim de puncte. De fiecare dată, Șchiopu a fost urmat de Barna Bedo (BMW M3) și de Bogdan Ioan Rusu (Renault Clio).

Următoarea etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop se va desfășura la Teliu, județul Brașov, în zilele de 19 și 20 mai 2018.

Rezultatele finale Trofeul Serus 2018

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.