Marc Marquez câștiga prima cursa din acest an la Austin


marqez
Sursa Foto marca.com

Marquez reușește cea de-a șasea victorie în Texas și prima din acest sezon.

Marc Marquez a plecat din linia a doua,mai precis de pe locul 4 ,fiind penalizat cu 3 poziții după ce a blocat Yamaha lui Maverick Vinales. La câteva ore după finalul calificărilor a fost anunțat ca a fost  penalizat cu 3 poziții pe grila. Insa Marquez pare foarte hotărât sa câștige la Austin  și preia conducerea chiar din primele viraje detronându-l pe Vinales. Valentino care a plecat cu gume medii atât pe fata cât și pe spate rulează la mai putin de jumătate de scunda în spatele lui Iannone care la rândul sau e gata sa se bată cu Vinales pentru a doua poziție. Cei de la Ducati nu reușesc sa facă o cursa prea grozava ocupând pozițiile 6 prin Dovisiozo si 8 Jorge Lorenzo.

Marquez face o cursa foarte buna în  turul 7 având un avans de 3 secunde de locul secund, fiind singurul care scoate 2,04,600 in timp ce plutonul din spate fac 2,05,100. Cal Crutchlow e singurul care ajunge la o viteza de 348 km/h însa în turul 8 pierde fata și cade. Reușește sa se ridice și sa pornească din nou în cursa însa pe ultimul loc, fără pretenții la puncte. In turul următor britanicul este urmat de Alex Rins ,acesta cade chiar la sfârșitul liniei drepte de start/sosire scăpând miraculos, fiind evitat la limita de cei ce rulau în spatele lui.

Dani Pedrosa in schimb care nu este refăcut 100% reușește un nesperat loc 7 la 4 secunde în spatele lui Zarco obținând 9 puncte,deloc de neglijat. Deasmenea  Tito Rabat reușește si el 8 puncte clasându-se în spatele lui Pedrosa.

Aici clasament final la Austin.

Asadar avem schimbare de lider in clasamentul general Andreea Dovizioso revenind pe prima pozitie dupa ce o pirduse in Argentina.

Clasament general

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.