King of the Hill 2018

enduro
Sursa Foto Heca.ro

Hard enduro Arad 23-25 Martie.

Week-end-ul ce urmeaza va fi unul plin in ceea ce priveste sportul cu motor. Avem  prima etapa din CNRD  Tess Rally Brasov, prima cursa de formula 1 de la Melbourne  din 2018 si deasemenea prima etapa din Campionatul National Individual Hard Enduro ce debuteaza si el la Arad in acest week-end,organozator fiind Moto-Clubul Hard Enduro Arad.

Pe site-ul official al organizatorului s-au inscris 431 de sportivi ce vor lua statul in aceasta prima etapa nationala si balcanica de hard enduro. Accesul pentru spectatori va fi liber pe tot parcursul celor 3 zile de intrecere. Inscrierea va avea loc joi 22 Martie la Pensiunea Konak intre orele 13:00 si 23:00 Vineri la orela 13:15 va avea loc sedinta tehnica cu pilotii iar la ora 14:00 se va da starul clasei Hobby. Rezultatele vor fi afisate dupa orele 21:00. In zilele de 24 si 25 Martie spectatorii sunt asteptati in zona pensiunii Konak unde se afla si cartierul general al organizatorilor pentru probele de off road. Sambata 24 martie va avea loc startul probei hard enduro de 60 km  incepand cu orele 10:00, clasa PRO fiind cea care va deschide balul, urmata apoi de clasele EXPERT si HOBBY.

Dupa orele 21 se vor afisa rezultatele finale ale zile.  Ultima zi a competitiei ne va aduce incepand cu ora 10:00 proba de extrem enduro de 2 ore, si va incepe cu clasa HOBBY. Incepand cu ora 12:00 vor porni in cursa clasele PRO si EXPERT, cursa de 3 ore, ziua incheidu-se cu anuntarea rezultatelor si bine inteles festivitatea de premiere. Pentru mai multe amanunte puteti intra pe site-ul organizatorului chiar aici.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.