Melbourne 23-25 Martie

Numărarea inversa a început și toate echipele se concentrează deja pe setările circuitului care deschide calendarul competițional. Ultimile teste de la Barcelona arăta că Ferrari a recuperat în comparație cu săgețile argintii, Sebastian Vettel fiind cel mai rapid cu un timp de 1.20.396. La doua zecimi în spatele lui s-a clasat Vallteri Bottas de la Mercedes,numai că monopolul lui Vettel a fost echipat cu gume medium în timp ce Bottas a avut gume soft. Pe lângă asta cei de la Mercedes au avut și ceva probleme tehnice ceea ce i-a împiedicat sa ajungă la stările optime. Pe locurile 3 și 4 au fost în ordine Max Verstappen și Lewis Hamilton. Piere Gasly de la Toro Rosso și Kevin Magnussen, Haas au venit și ei pe locurile 5 și 6.

De menționat este ca Sebastian Vettel a parcurs singur 177 de ture în timp ce piloții de la Mecedes au făcut împreună 171 de ture. Speculațiile referitoare la cât de mult s-a apropiat Ferrari de cei de la Mercedes sunt multe însă timpul ne va arăta acest lucru foarte curând, începând poate chiar cu Grandin Prix-ul din Australia.

Detalii tehnice ale circuitului

Albert Park are o lungime de 5305 metri ,se vor parcurge 58 de ture care însumează 307.574 km. Se pare ca la ora cursei va fi vreme însorită, 33,34 grade Celsius. Cauciucurile disponibile sunt soft,super soft și ultra soft.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.