Pentru 2018 WorldSBK.com anunta

Cinci piloti noi in 2018

Superbike 2018 a inceput cu 5 piloti nou veniti, care au mari asteptari de la acest sezon ,toti dorind sa impresioneze printr-o clasare cat mai in fata.

Jake Gagne este noul venit la Red Bull Honda si se declara extreme de fericit ca ajuns la aceasta echipa ca pilot cu norma intreaga, unde a fost foarte bine primit si impresionat de atmosfera din paddock.

Yonny Hernandez, este noul pilot de la Pedercini Racing si se declara multumit de echipa unde a ajuns. Nu a fost usor, dar acum se vad rezultatele muncii depuse a spus Hernandez , memtionand si faptul ca intre el si team manager-ul Lucio Pedercini este o relatie foarte buna.

Turcul Toprak Razgatlioglu a ajuns si el la Kawasaki Puccetti Racing dupa ce in 2017 a reusit un loc 2 in Campionatul European Superstock 1000. Constient de faptul ca superbike este altceva, el a declarant ca este dispus sa invete cat mai mult de la colegul sau de echipa.

PJ Jacobsen Triple M Honda World Suberbike spune ca obiectivul sau la noua echipa este acela de a încerca să acumuleze cât mai multe puncte posibile pe parcursul întregului sezon. Alături de noua echipă lucrează de zor la adaptarea stilului de pilotaj și încercă să se obișnuiască cu noul motor.

Și în sfârșit al cincilea pilot Loris Baz care a semnat cu Gulf Althea BMW Racing Team are un obiectiv destul de îndrăzneț, și anume acela de a prinde în loc pe podium.

Prima etapă,cea de la Philip Island care s-a desfășurat în 23-25 Februarie a fost câștigată de Marco Melandri,iar următoarea etapa va avea loc în week-end-ul 23-25 Martie în Mothul Thai.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.