Indycar 2018

Campionatul Indycar 2018 este gata de start

Pentru sezonul 2018 site-ul oficial indycar.com anunta reintrarea in anul calendarsitic al circuitului Pacific Northwest, ajungandu-se la la 17 curse in acest an.

Tot indycar .com anunta introducera unor aero kituri unversale ce vor fi folosite de toate eschipele. Noile kituri dau un aer mult mai elegant si aminteste foarte mult cu vechiul design al monoposturilor din anii trecuti. Este de asteptat ca noul pachet aerodinamic sa creasca intensitatea curselor si mai mult ,oferind posibilitatea masinilor sa se apropie mai mult pentru a face depasirilie mai accesibile.

Pentru 2018 se anunta un mix de curse intre cele stardale si cele pe circuite ovale, cele ovale desfasurandu-se pe 3 scurte si trei pe circuite de speedways incluzand bineintele si cursa de la Indianapolis .

Sezonul incepe la Sankt Petersburg Florida pe circuitul stradal de 1.8 mile ce se intinde pe strazile orasului cat si pe o pista a aeroprtului Albert Whitted. In ceea ce circuitul Phoenix Raceway al doilea in calendar el a fost redenumit in ISM Raceway, reluandu-si locul in calendar in luna Aprilie dupa ce anul trecut fusese anulat deoarece s-ar fi suprapus cu finala de basket masculin NCAA care a avut loc in apropiere de Glendale, statul Arizona.

20180308_202752.jpg

Trebuie mentionat ca acest circuit va intra in renovare dupa cursa din acest an,renovare ce se ridica la suma de 178 mlioane $ , din acest motiv linia de start /sosire va fi mutata in zona 2 din Dogleg.

Sezonul din acest an incepe pe data de 11 Martie pe stazile din Sanct Petrsburg ,iar telviziunile care difuzeaza campionatul Indycar sunt: ABCsi NBCSN. Se pare ca nici o televiziune din Romania nu va difuza anul acesta cursele din Indycar din pcate pentru iubitorii acestui sport.

Pentru toti cei interesati aveti calcendarul competional aici

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.