Tech 3 are un nou partener din 2019

TEC 3

Tech 3 si-a gasit deja partener in Moto GP pentru            urmatorii 3 ani.

Asa cum am anuntat intr-un articol anterior  Tech 3 si Yamaha isi vor incheia colaborarea la sfarsitul anului 2018 ,iar la numai cateva zile isi anunta deja noul partener cu care isi va incepe colaborarea incepand cu 2019.

KTM  este noul partener cu care Monster Tech 3 a semnat un accord,astfel ca echipa va concura cu motoarele constructorului austriac,ramanand in continuare la clasa Moto GP. Pentru sezonul din 2018 KTM si-a pastrat ambii piloti de anul trecut si anume , Pol Espargaro si Bradley Smith,pe cand cei de la Tech 3 vor sa mearga pe mana favoritului lor ,Johann Zarco si a malaezianului Hafizh Syahrin venit si el in acest an de la Moto 2 pentru a-l Inlocui pe Jonas Folger ,care nu va mai concura deloc in 2018 din cauza unor probleme de sanatate.

Datorita colaborarii dintre cele doua echipe  vor fi pe grila 4 motoare RC16 ,iar Pit Beirer , directorul KTM afirma ca vor deveini mult mai puternci dupa semnarea acestui parteneriat datorita experientei si rezultatelor foarte bune obtinute de cei de la Tech3 . Contractul se intinde pe o perioada de 3 ani  pana in  2021 si in toti acesti ani cat pe grila vor fi 4 motoare vor avea un mare avantaj,atat din punct de vedere ai rezultatelor obtinute cat si al dezvoltarii echipei. Zarco ar avea numai de castigat  daca alege sa porneasca la drum alaturi e cei de la Tech 3 ,acestia oferindu-i un contract complet,cu o motocicleta de uzina, care va putea fi dezvoltata pe tot parcursul anului, daca se va bate pentru titlul mondial. Acestia vor ajunge probabil la un acord pana la data de 18 Martie , data marelui premiu din Qatar.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.