Formula 1 lanseaza F1 TV

20180305_144427Cea mai urmarita competitie din automobilism va lansa F1 TV incepand cu sezonul 2018

Fanii Formulei 1 vor beneficia incepand cu startul sezonului 2018 de televiziunea digitala F1 TV un live stream comercial cu acces la comentarii in mai multe limbi.

Se va transmite in exclusivitate cu on board camera pe toate cele 20 de monoposturi,iar toti cei care se vor abona vor avea acces si isi vor putea alege continutul pe care il vizualizeaza oricand acestia doresc. Vor putea urmari live antrenamentele libere,calificarile cursa precum si conferinta de presa si interviurile de dupa. Tot pe acest post tv se va putea viziona Formula 2, Seria GP 3 si Supercupa Porsche deasemenea live. Postul va trnsmite in 4 limbi de circulatie internationala ;Engleza Franceza, Germana si Spaniola. Initial accesul va fi pe desktop  si pe web ,urmand ca mai apoi sa fie disponibil si pentru aplicatii de mobil Apple, Android si Amazon.

Preturile pentru un abonament pe luna variaza intre 8 si 12$ fiind evaluate in functie de piata.

”Odata cu lansarea F1 TV vom incerca sa venim cu o noua inovatie in televiziunea digitala. Abonamentele se adreseaza in mod clar celor mai pasionati fani ai nostri, iar noi ne vom concentra mereu  pe furnizarea de produse, si experiente ce servesc celor mai avizi fani si Formulei 1” a spus  Frank Arthofer, Director al Digital and new Business Formula 1

”Obiectivul este simplu si anume acela de a le oferi fanilor Formulei 1 cele mai bune servicii disponibile pentru vizionarea Grand Prix-urilor  live ,si cele mai bune experiente Over The Top (OTT). Aceasta platforma OTT este ,atat o modalitate de a pastra audientele existente ,cat si o modalitate de a atrage noi fani in umea Formulei 1 ” a declarat si Mehul Kapadia Managing Director ,TATA Comunications F1 Business.

 

 

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.