TESS RALLY 2018

20180304_163319Raliul care da startul Campionatului      National de Raliuri Dunlop

Cu 60 de zile inaintea startului celui mai longeviv raliu din Romania ,raliul care da startul Campionatului Natinal de Raliuri Dunlop organizatorii pun la dispozitia celor interesati primul document oficial Rally Ghid  1 TESS Rally 2018. Documentul trateaza principalele noutati si programul de desfasurare al evenimentului. Cea de 47-a editie a Raliul  Brasovului-TESS Rally este prima etapa a Campionatului National de raliuri Dunlop 2018 si se va desfasura in perioada 24-25 Martie 2018. Organiziatorii anunta 2 zile de spectacol si promit ca vor face tot ce le sta in putinata pentru a oferi publicului exact ceea ce isi doreste. 

Balul se va deschide pe 24 Martie incepand cu orele pranzului , se va sfarsi spre seara la lumina reflectoarelor si va delecta spectatorii cu proba favoritilor pe speciale scurte si spectaculoase atat la lumina zilei cat si la lumina reflectroarelor. Parcurgerea a nu mai putin de 60 de km din totalul de 140 km, si nu vor lipsi  “regina”   Raliul Brasovului -TESS  Rally supranumit si POIANA si nici Rally Show din centrul Brasovului. 

Duminica 25 Martie organizatorii propun probe ce scot in evidenta  priceperea si talentul pilotilor  precum si puterea si calitatea automobilelor de concurs. Acestea vor avea loc pe celebrul traseu Sacele -Cheia. Pentru cei pasionati  organizatorii promit un spectacol total pe parcursul celor 2 zile de concurs.

Raliul Brasovului este descendentul direct al raliului zapezii, intrecere organizata in orasul de la poalele Tampei incepand cu anii 70.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.